„Nottara” primește musafiri! Fest(in) pe Bulevard se pregătește de Start!

Când afară e frig și plouă, pentru că toamna nu mai are răbdare, Teatrul „Nottara” vine cu o propunere de evadare, chit că asta presupune să ieși din casă. Festivalul Internațional de Teatru Fest(in)) pe Bulevard, ediția a doua, se desfășoară între 11 și 18 octombrie și cuprinde două secțiuni: „Mici crize… și electorale” (cuprinzând spectacole care abordează tema crizelor de orice tip) și „Bulevardul Comediei” (unde vor defila producții ale unor teatre din țară și din străinătate).

Festivalul debutează sâmbătă, cu evenimentul stradal „Un zâmbet, click și… gong!”, prin care trecătorii vor fi invitați să devină spectatori. Timp de o săptămână, Teatrul „Nottara”, de pe Bulevardul Magheru, va fi gazda unor spectacole inedite, printre care „Don Quijote”, „Tartuffe”, „Noul locatar”, „Titanic Vals” „Brad de Crăciun la familia Ivanov” și „Poker Face” – produs special de Teatrul „Nottara” pentru acest festival. Pe lângă acestea, au loc spectacole-lectură, lansări de carte, o expoziție de fotografie și colocvii, care vor reuni personalități renumite din lumea teatrului.

„Pentru că teatrul nu este apanajul elitelor, am adunat laolaltă producții pentru toată lumea, încercând să nu facem concesii prostului-gust, vulgarității, trivialității. Așa cum stă bine unui festin teatral, avem reprezentații spumoase, care stârnesc hohote de râs, precum și producții crude, puternice, cu subînțelesuri filosofice.

Conferința de presă de la lansarea festivalului (Foto: Alina-Elena Vasiliu)

Conferința de presă de la lansarea festivalului (Foto: Alina-Elena Vasiliu)

Avem muzică, dans și… surpriză: vom ieși în stradă pentru a vă întâmpina, pe toți, cu un pahar de vin! Într-un cuvânt, vrem să vă arătăm întreaga noastră recunoștință, poftindu-vă la un adevărat FESTIN de teatru pe Bulevard!”, transmite Marinela Țepuș, directorul Teatrului „Nottara”.

După experiența de anul trecut, când Fest(in)) pe Bulevard a adunat sute de spectatori, o mulțime de spectacole și evenimente inedite, întâlniri deosebite, povești frumoase și emoții nenumărate, toate – într-o atmosferă culturală distinsă, sunt sigură că și cea de-a doua ediție își merită toate încurajările și laudele. Hai la teatru!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s