„Teatru, Stradă și Copil”, la „Țăndărică”

Cine spune că păpușile n-au de-a face decât cu cei mici? Teatru, Stradă și Copil – sunt ingredientele unui festival inedit, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Teatrul Țăndărică deschide larg porțile pentru ultima parte a celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil”, care se desfășoară între 11 și 16 septembrie 2015.

Vreme de șase zile, teatrul e vedetă! Vor avea loc spectacole pentru copii și pentru adulți atât la sediul Teatrului Țăndărică din Lahovari (Str. General Eremia Grigorescu, nr. 24), cât și la Teatrul Itinerant din Parcul Lumea Copiilor. În plus, pe lângă spectacole, sunt pregătite conferințe, dezbateri și lansări de carte. Gala de deschidere are loc vineri, 11 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Lahovari.  

„Ridichea uriașă”, „Capra cu trei iezi”, „Noroc cu laptele”, „Motanul încălțat”, „Micul Prinț”, „Cui i-e frică de Bau-Bau?”, „Cine ești tu?”, „Pinocchio” , „Bag Lady”, „Ursul păcălit de vulpe”, „Peter Pan” sunt spectacolele destinate copiilor, în timp ce alte câteva, alături de spectacole-lectură și conferințe, se vor adresa adulților.

Festivalul este parte a microstagiunii aniversare „Țăndărică 70 de ani”; cu această ocazie, la București, vor fi prezente 11 dintre cele mai importante state membre ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret).

Hai la Teatrul Țăndărică! Vârsta e doar un accesoriu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s